My restaurant Logo is not printing via Abacre

General discussions about Abacre Restaurant Point of Sale
Post Reply
jmendezzz
Posts: 8
Joined: Fri Nov 30, 2007 7:08 am

My restaurant Logo is not printing via Abacre

Post by jmendezzz » Sat Dec 01, 2007 3:43 am

Hi, everyone. My Logo that I created for my restaurant is not printing via Abacre. Now this is what I done so far.

Printer Type: EPSON TM-T88III(serial connection)

Converted My logo to monochrome bitmap...Check!
Downloaded TMFLOGO, I am able to print the logo from this program.

On abacre, Under Bill Configuration->Parameters-->selected show property logo. Checked the preview Bill and I see the command <propertylogo>. I would like to know if is something that i am missing or maybe the firmware(2.6.1.909) I have is not up to date. Again Everything is working perfectly fine from exception of my logo not printing from abacre.

Abacre
Site Admin
Posts: 1198
Joined: Mon Jan 31, 2005 5:32 pm
Contact:

Re: My restaurant Logo is not printing via Abacre

Post by Abacre » Sat Dec 01, 2007 10:10 am

We correct this issue at the beginning of the next week. Some other customers reported about it too. We will send you email then.

Note: you should see this issue when you use OPOS drivers when you connect your printer. Is it right? It works well for Windows drivers.
Kind regards,
Abacre Limited
http://www.abacre.com
support@abacre.com

jmendezzz
Posts: 8
Joined: Fri Nov 30, 2007 7:08 am

Re: My restaurant Logo is not printing via Abacre

Post by jmendezzz » Sat Dec 01, 2007 2:08 pm

Thanks for your reply. But even with windows drivers My logo doesn't print. Please let me know what i have to do to fix it. Thanks for all your help.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests