"Search Words/Search Phrases" Rpts Stop Working if

General discussions about Advanced Log Analyzer
Post Reply
jaestok
Posts: 2
Joined: Tue Dec 06, 2005 12:36 am

"Search Words/Search Phrases" Rpts Stop Working if

Post by jaestok » Tue Dec 06, 2005 12:41 am

As soon as I try to increase the number of results on a "search words" reports from the default of 7 to something like 10, the report produces no results at all. If I then switch it back to 7, I still get nothing. Only way to fix is un-install and re-install product. What am I doing wrong?

:?

Abacre
Site Admin
Posts: 1201
Joined: Mon Jan 31, 2005 5:32 pm
Contact:

Post by Abacre » Tue Dec 06, 2005 9:36 am

Hi,

Maybe it's the issue with cache file.
Try to remove cache files in Cache folder
C:\Program Files\Advanced Log Analyzer\Cache
Or during testing phase (when you try different report settings)
go to main menu - File - Options - General and uncheck "Incremental
analysis" option (it means "do not use cache files").
Kind regards,
Abacre Limited
http://www.abacre.com
support@abacre.com

jaestok
Posts: 2
Joined: Tue Dec 06, 2005 12:36 am

Post by jaestok » Tue Dec 06, 2005 5:05 pm

unchecking "Incremental Analysis" did the trick. Thanks for the help! :)

yytbyebyet
Posts: 1
Joined: Mon May 18, 2015 8:13 am

Re: "Search Words/Search Phrases" Rpts Stop Working if

Post by yytbyebyet » Mon May 18, 2015 8:16 am

Thanks...if this can be fixed, I plan on buying this product. I like it quite a lot but feel like without the xml analysis, it greatly underestimates my traffic. ???

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests