Abacre Limited Ne do të lirë trurin tuaj duke e bërë software tonë zgjuar

Pa pagesë newsletter

Subsribe për RSS feeds Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate me ne dhe për të marrë 5% nga rishitur duke bërë një lidhje të thjeshtë në faqen tonë!

 

Abacre Pika Restorant i Shitjes - Karakteristikat kryesore
Abacre Restaurant Point of Sale

Të arritur kontrollin e plotë me këtë gjeneratën e ardhshme të menaxhimit restorant software.
Download 30-ditor version të plotë me tipare gjyq ( 7.24 MB)
Mëso ARPOS me shikimin 5-minuta flash interaktive film
Lite vs Standard vs licencave profesionale funksion të matricës
Top 10 Arsyet për të blerë Abacre Restorant Pika e Shitjes

Software të vërtetë ndërkombëtare:

 • Abacre Pika e Shitjes Restorant shitet aktualisht në 75 vende.
 • Ai mbështet cilësimet e ndryshme tatimore dhe formatet e monedhës. Ajo mund të auto mbushur cilësimet ngarkesat për vendet e përbashkëta dhe thekson / provincat.
 • User interface është në dispozicion në 11 gjuhë: Arabisht, Bullgarisht, holandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugalisht, rusisht, spanjisht dhe turqisht. Është edhe e mundshme për të lehtë të përkthehet software në gjuhë të tjera me përkthim të thjeshtë të file teksti në gjuhën .

Punon me të gjitha printera, mbathje të holla dhe shufrat (tregon linjës) duke përdorur 3 metoda alternative:

 • Shoferët OPOS (shoferët OPOS mbështeten nga të gjithë prodhuesit e madhe hardware: IBM, Epson, Samsung dhe Star Micronics dhe të tjerët).
 • Shoferët e Windows.
 • Dërgimi komandat direkt nëpërmjet porteve COM

Enhanced sigurisë dhe anti-mashtrimit mbrojtje:

 • Fotografi të bazës së të dhënave janë të koduar me password.
 • Fotografi konfigurimit janë të koduara.
 • Punë të ndryshme: admin, turp, server, kameriere, dhe zonjë me privilegje të ndryshme të qasjes.
 • Opsione të ndryshme shikimit, për shembull, Butoni tregojnë Hiq Item; vetëm Administratorët mund të hiqni pika.

Enhanced User Interface:

 • Mundësia për të zgjedhur tema të ndryshme ngjyra, buttons gradient dhe panelet.
 • Full-featured tastierë virtuale për të punuar me prekin ekranet.
 • 4 lloje të ndryshme të pikëpamjeve për elementët e menusë dhe kategori: buttons, icons, lista dhe detajet.
 • Përshtatje e fonts dhe ngjyra.

Fundi i Ditës dhe Z-Out:

 • Shkruani Filloni Cash (me numërimin dialog media).
 • Pajtuar operacion Cash sirtar. Është e mundur për të numëruar jo vetëm para, por edhe kontrolle dhe media të tjera. Është gjithashtu e mundur për të pajtuar sirtar të holla disa herë gjatë ndërrimit.
 • Fundi i procesit të Ditës me mundësi të dhënave backup dhe të eksportit të dhënave ditore të palës së tretë inventarit software.
 • Raporton Z-Out Cash sirtar dhe Z-Out Restorant Close.

Ndërrimet:

 • Punëtorëve të Clock Në dhe Clock Out.
 • Opsione të ndryshme, për shembull, automatikisht orën në / orë jashtë në hyrje / logoff.
 • Quick login duke përdorur punonjës shpullë Card apo punonjës Barkodi Card.
 • Punëtorët Raporti kohë.

Inventari:

 • Mesatarja e Ponderuar, LIFO dhe FIFO metoda llogaritëse inventarit.
 • Artikuj përbëra menu me përbërësit.
 • Rregullimi fizike inventar

Blerja:

 • Urdhrat e blerjes.
 • Merre kupona.
 • Kthehu kupona.

Mund të punojnë në rrjet:

 • Është e mundur të përcaktohet struktura të ndryshme të rrjetit, për shembull, dy kompjutera për urdhërat që hyjnë, një kompjuter për turp dhe një kompjuter për kuzhinë.
 • Pajtuar komandën sirtar të holla do të mbyllet individualisht çdo sirtar të holla dhe në fund të procesit të Ditës do të mbyllë të gjitha workstations barazuara.

Veprimet në urdhërat:

 • Print Bill (customization avancuar faturën, për shembull, kategori show, tregojnë modifiers falas).
 • Print Lajmërimet tek kuzhinë dhe bar.
 • Merrni Pagesa (mbështet hyrjen metoda të ndryshme të pagesës në të njëjtën kohë për një qëllim).
 • Real-time kartë krediti përpunimit .
 • Transferimi rendit në një tjetër tryezë.
 • Ndani rendit në pjesë të barabarta.
 • Mënyrë Split.
 • Fshij rendit.
 • Kthejë rendin (kjo është e mundur me komandën pika Rimbursimi).
 • Zbritje (me mundësi për të zgjedhur një zbritje nga lista të paracaktuara e zbritje).
 • Cakto Klienti (bazë të dhënash të klientëve në ruajtur edhe me mundësitë për të kërkuar për klientin, shih urdhrat e kaluara klientit).
 • Cakto dorëzimit Adresa.
 • Cakto modifiers pika (për shembull, bëhet mirë, e rrallë, domate etj).
 • Cakto numrin mënyrë të kalama ose tekst.

Opsionet shtesë rendit:

 • Filter urdhërat sipas statusit (të hapura, të mbyllura, pajtuar, dhe z-mbyllur).
 • Filter urdhërat nga data.
 • Kërko për urdhërat nga klienti, kameriere, turp, numri tavolinë etj

Veprimet në menu items:

 • Shto objekt duke përdorur metoda të ndryshme: nga Kodi zërit ose barcode, duke përzgjedhje nga lista e artikujve, nga skanimi automatik duke përdorur lexues barcode (skaner).
 • Çmimi Ndryshimi.
 • Bëni një shënim për kuzhinë.
 • Rimbursim.
 • Hiq.

Mundësitë e zgjedhjes për artikuj:

 • Mbështet artikuj tatueshme dhe jo të tatueshme. Mundësia për të zgjedhur e taksave individuale për çdo send.
 • Mundësia për të të treguar Zgjidhni dialogun kameriere për sendet e dëshiruara.
 • Mundësia për të të treguar Pyetni Për dialogun Çmimi për sendet e dëshiruara.
 • Recetë për kuzhinë dhe bar.
 • Zëri foto / ikonë
 • Menaxhimi i artikujve flamur.

Veprimet për Kuzhina pamje / Bar:

 • Bëni si pika të gatuar.
 • Recetë zëri Shiko.

Email Sender për të dërguar postë elektronike për klientët, shitësit ose të Punëtorëve.

Set të plotë të raporteve:

Shitjet

 • Shitjet nga dita e
 • Shitjet nga javë
 • Shitjet nga muaji
 • Shitjet nga tremujori
 • Shitjet sipas viteve
 • Shitjet me orë
 • Shitjet nga dita e javës
 • Shitjet nga tryezë
 • Shitjet sipas kategorive
 • Shitjet nga menu item
 • Shitjet nga server
 • Shitjet nga kamariere
 • Shitjet nga zonjë
 • Shitjet nga klienti
 • Shitjet nga metoda e pagesës

Tatimet

 • Mbledhur taksa e shitjes

Z-Out

 • Z-Out Cash sirtar
 • Z-Out Restorant Mbylle

Të tjera

 • Këshilla e mbledhura
 • Këshilla nga server
 • Journal
 • Zbritje
 • Orë e punëtorëve

Inventari

 • Inventari në dorë nga Items
 • Inventari në dorë nga Inventari Kategoritë
 • Inventari në dorë nga menuja e kategorive

Marzhi i fitimit

 • Marzhi i fitimit nga Items
 • Marzhi i fitimit nga menuja e kategorive

Download 30-ditor version të plotë me tipare gjyq ( 7.24 MB)
Mëso ARPOS me shikimin 5-minuta flash interaktive film
Lite vs Standard vs licencave profesionale funksion të matricës
Top 10 Arsyet për të blerë Abacre Restorant Pika e Shitjes

Gjuhë
Shqip , Afrikaans , Shqiptar , Arabisht , Armenian , Azerbajxhanisht , Basque , Belarusian , Bengali , Boshnjak , Bullgare , Katalonje , Cebuano , Kinezisht (E thjeshtuar) , Kinezisht (Tradicionale) , Kroate , Çeke , Danish , Holandisht , Esperanto , Estonian , Tagalogisht , Finlandisht , Frëngjisht , Galician , Gjeorgjisë , Gjermanisht , Greke , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Hebraisht , Hindi , Hmong , Hungarian , Islandisht , Igbo , Indonesian , Irlandez , Italisht , Japanese , Javanese , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Letonisht , Lituanisht , Maqedonisë , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norvegjeze , Persian , Polonisht , Portugalisht , Punjabi , Rumune , Russian , Serbe , Sllovak , Slloven , Somali , Spanjisht , Suahilisht , Suedisht , Tamil , Telugu , Thai , Turqisht , Ukrainian , Urdu , Vietnamisht , Welsh , Jidisht , Yoruba , Zulu

Shih gjithashtu:
Awards
Rreth nesh
Buy it
Shkarkime

Çfarë njerëz janë duke thënë:
"Për vite kemi përdorur një MS DOS sistemin restorant POS deri ne fund gjeti një zëvendësim të mirë Windows-i bazuar: Abacre Pika Restorant e Shitjes. I krahasuar atë me shumë programe të tjera dhe unë u ndal në ARPOS, për shkak se është bërë mirë dhe të mirë me çmim. Pra, kemi blerë ekranet me prekje, kompjutera të reja dhe ARPOS. Ndryshimi nga sistemi i vjetër MS DOS-it në sistemin e ri të Windows-bazuar ishte dramatike: në ARPOS ne përdorim imazhe për menu items për navigacion shpejtë, raportet janë të mahnitshme dhe vetë programi është mjaft configurable dhe të dobishëm. Që nga ajo kohë unë jam një tifoz përfundimtar të ARPOS dhe unë rekomandoj atë për miqtë e mi të biznesit. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lexo më shumë

Klientët e mëdha:
NASA,
Philips,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Lexo më shumë