Abacre Limited Kita bakal mbebasake otak dening nggawe kita pinter software

Free newsletter

Subsribe menyang feed RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate karo kita lan 5% saka reselling dening nggawe link prasaja kita situs!

 

Abacre Restaurant Point saka Sale (POS) - Awards

Dianugerahi dening paling bisa HFS:
The Award of Excellence!

5 lintang ing Shareup!

"Nduwèni biji pinunjul 5/5" penghargaan ing IsHowWeb.

5 lintang ing PickFiles.

Basa
Inggris , Afrikaans , Albanian , Arab , Armenian , Azerbaijani , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnian , Bulgaria , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Croatian , Czech , Danish , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipino , Finnish , Prancis , Galician , Georgian , German , Yunani , Gujarati , Haitian Creole , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungarian , Icelandic , Igbo , Indonesia , Irish , Italia , Japanese , Jawa , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Polish , Portugis , Punjabi , Romania , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanyol , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turki , Ukrainia , Urdu , Vietnam , Welsh , Panjabi , Lokal , Zulu

Deleng uga:
Anugrah
Bab kita
Tuku
Downloads

Apa wong-wong ngomong:
"Kanggo taun kita digunakake siji MS DOS Restaurant POS sistem nganti kita pungkasanipun nemu apik Windows basis panggantos: Abacre Restaurant Point saka Sale. Aku dibandhingake karo akeh liyane program lan Aku mandegake ing ARPOS, amarga iku uga-rampung lan uga-diregani. Supaya kita tuku tutul layar alat, komputer anyar lan ARPOS. Owah-owahan saka lawas sistem MS DOS menyang anyar Windows basis sistem iki serem: ing ARPOS kita nggunakake gambar menu item kanggo luwih cepet pandhu arah, lapuran sing apik tenan lan program dhewe iku cukup configurable lan Handy. Awit wektu aku penggemar mesthi saka ARPOS lan aku nyaranake kanggo sandi bisnis kanca-kanca. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Waca liyane

Klien utama:
NASA,
Philips,
Siemens,
Yahoo! Inc,
Situs jaringan ZD

Waca liyane