Abacre Limited Kita bakal mbebasake otak dening nggawe kita pinter software

Free newsletter

Subsribe menyang feed RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate karo kita lan 5% saka reselling dening nggawe link prasaja kita situs!

 

Abacre Persediaan Manajemen lan Control - fitur utama
Abacre Inventory Management and Control

Entuk lengkap kontrol karo generasi sabanjuré persediaan Manajemen lan kontrol lunak!
Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,15 MB)
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Persediaan Manajemen lan Control

Lunak tenan internasional:

  • Nanging ndhukung macem-macem setelan tax lan format itungan. Bisa otomatis isi setelan tax negara umum lan negara / provinsi.
  • Iku bisa gampang nerjemahake piranti lunak menyang basa liyane dening prasaja agensi basa file teks .

Katindakake nganggo kabeh Printers, awis nggambar lan cagak (baris layar) nggunakake 3 alternatif cara:

  • OPOS pembalap (OPOS pembalap sing didhukung dening kabeh hardware prodhusèn utama: IBM, EPSON, SAMSUNG lan Star Micronics lan liyane).
  • Windows pembalap.
  • Ngirim printah langsung liwat COM bandar

Meningkat keamanan lan anti-penipuan Proteksi:

  • Database file sing ndhelik karo sandhi.
  • File konfigurasi sing ndhelik.
  • Beda proyek: admin, kasir, persediaan Carik lan mundhut manager karo akses hak istimewa.
  • Beda opsi visibilitas, contone, tombol gambar Copot Item; mung admins bisa mbusak item.

Meningkat User Interface:

  • Kamungkinan kanggo milih tema werna, tombol jurang pemisah lan Panel.
  • Lengkap-Bintang virtual keyboard bisa layar tutul.
  • 4 beda jinis views kanggo item menu lan kategori: tombol, lambang, dhaftar lan rincian.
  • Pangaturan dhewe saka fonts lan werna.

Mburi Day lan Z-Metu:

  • Ketik Mulai Awis (karo media count dialog).
  • Reconcile Awis laci operasi. Iku bisa Count ora mung awis, nanging uga kir lan media liyane. Iku uga bisa kanggo reconcile awis laci kaping pirang-pirang sak shift.
  • Mburi Day proses karo kemungkinan kanggo data serep lan ekspor data saben dina kanggo pihak katelu persediaan software.
  • Z-Metu Awis laci lan Z-Metu Retail Tutup lapuran.

Nggeser:

  • Worker kang Jam Ing lan Jam Metu.
  • Pilihan beda-beda, contone, kanthi otomatis jam ing / jam metu ing login / logoff.
  • Cepet login nggunakake Employee Swipe Card utawa Employee Barcode Card.
  • Buruh wektu laporan.

Persediaan:

  • Bobot rata-rata, LIFO lan FIFO cara persediaan pitungan.
  • Gabungan item karo subitems.
  • Fisik persediaan imbuhan

Purchasing:

  • Tuku pesenan.
  • Nampa voucer.
  • Bali voucer.

Bisa ing jaringan:

  • Iku bisa kanggo netepake beda struktur jaringan, contone, loro komputer kanggo ngetik pesenan, komputer siji kanggo kasir lan komputer siji kanggo manager.
  • Reconcile awis laci printah bakal nutup individu saben laci awis lan Akhir Day proses bakal nutup kabeh workstations Tingkir.

Tindakan ing pesenan:

  • Print Bill (majeng Bill pangaturan dhewe, contone, gambar kategori; nomer dicithak salinan Bill).
  • Njupuk Pembayaran (ndhukung ngetik cara pembayaran beda-beda ing wektu sing padha kanggo siji supaya).
  • Nyata-wektu kertu kredit Processing .
  • Pamisah supaya.
  • Busak supaya.
  • Mbalekaken supaya (iku bisa karo item mbalekaken printah).
  • Discounts (karo kamungkinan kanggo milih diskon saka dhaptar wis disetel discounts).
  • Nemtokake Klien (database klien uga maintained karo kemungkinan kanggo nelusuri klien, waca klien past pesenan).
  • Nemtokake Pangiriman Alamat.
  • Nemtokake item modifiers.

Tambahan opsi urutan:

  • Filter pesenan dening status (mbukak, ditutup, rukuna, lan z-ditutup).
  • Filter pesenan miturut tanggal.
  • Panelusuran kanggo pesenan dening klien, kasir, pangkalan etc

Tindakan ing item:

  • Nambah item nggunakake macem-macem cara: dening kode item utawa barcode, kanthi pilihan saka dhaptar item, dening mindhai otomatis kanthi nggunakake barcode maca (scanner).
  • Ganti rega.
  • Mbalekaken.
  • Dibusak.

Pilihan kanggo item:

  • Ndhukung serialized item (item karo serial angka) .
  • Ndhukung item karo mati tanggal .
  • Ndhukung keno pajek lan non-keno pajek item. Kamungkinan kanggo milih individu pajak kanggo saben item.
  • Kamungkinan kanggo nuduhake Takon Kanggo Price dialog kanggo dipengini item.
  • Item kang gambar / lambang.
  • Manajemen gendero item.

Email pangirim kanggo ngirim email kanggo Klien, Vendor utawa Tegal.

Lengkap pesawat saka laporan:

Sales

  • Sales dening dina
  • Sales dening minggu
  • Sales dening sasi
  • Sales dening waktu
  • Sales dening taun
  • Sales dening jam
  • Sales dening dina minggu
  • Sales dening kategori
  • Sales dening item menu
  • Sales dening kasir
  • Sales dening klien
  • Sales dening pembayaran cara

Pajak

  • Diklumpukake sales tax

Z-Out

  • Z-Metu Awis laci
  • Z-Metu Retail Tutup

Liyane

  • Jurnal
  • Discounts
  • Worker jam

Persediaan

  • Persediaan On Hand dening Item
  • Persediaan On Hand dening persediaan Kategori
  • Persediaan On Hand dening Item Kategori

MediaWiki wates

  • MediaWiki wates dening Item
  • MediaWiki wates dening Item Kategori

Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,15 MB)
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Persediaan Manajemen lan Control

Basa
Inggris , Afrikaans , Albanian , Arab , Armenian , Azerbaijani , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnian , Bulgaria , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Croatian , Czech , Danish , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipino , Finnish , Prancis , Galician , Georgian , German , Yunani , Gujarati , Haitian Creole , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungarian , Icelandic , Igbo , Indonesia , Irish , Italia , Japanese , Jawa , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Polish , Portugis , Punjabi , Romania , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanyol , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turki , Ukrainia , Urdu , Vietnam , Welsh , Panjabi , Lokal , Zulu

Deleng uga:
Anugrah
Bab kita
Tuku
Downloads

Apa wong-wong ngomong:
"Kanggo taun kita digunakake siji MS DOS Restaurant POS sistem nganti kita pungkasanipun nemu apik Windows basis panggantos: Abacre Restaurant Point saka Sale. Aku dibandhingake karo akeh liyane program lan Aku mandegake ing ARPOS, amarga iku uga-rampung lan uga-diregani. Supaya kita tuku tutul layar alat, komputer anyar lan ARPOS. Owah-owahan saka lawas sistem MS DOS menyang anyar Windows basis sistem iki serem: ing ARPOS kita nggunakake gambar menu item kanggo luwih cepet pandhu arah, lapuran sing apik tenan lan program dhewe iku cukup configurable lan Handy. Awit wektu aku penggemar mesthi saka ARPOS lan aku nyaranake kanggo sandi bisnis kanca-kanca. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Waca liyane

Klien utama:
NASA,
Philips,
Siemens,
Yahoo! Inc,
Situs jaringan ZD

Waca liyane