Abacre Limited Nie do te lír trurin tuaj vojvoda e Berie softvér tón zgjuar

Pa pages newsletter

Subsribe na informačné kanály RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Partnerský mňa nie DHE na te Marre 5% NGA rishitur vojvoda Berie NJE Lidhem TE thjeshtë NIE faqen tón!

 

Top 10 Arsyet na te Blere Abacre Hotel Management System
Abacre Hotel Management System

Te arritur kontrollin e plot ma Kete gjeneratën e ardhshme te menaxhimit Te hotel softvér.
Stiahnite si 30-ditor verzii te ploty me Tipar gjyq ( 6.30 MB)
Shiko Počúvajte e karakteristika te Medha
Lite vs štandardu vs licencave profesionál funksion te matice

Si Pronar hoteli, ju duhet te përballen ma sfidën e konkurrencës te Madhe NIE industrinë e Hotelito. Sa ma Mire TE kënaqur te konsumatorit? Si Te drejtuar biznesin tuaj NIE mënyrë ma efikase? Si Te Marre vendimin mi Te Mire? Rrethi aj shqetësimeve është aj Madhe. Abacre Hotel Management System propozon ju zgjidhje TE cilat Mund TE ndihmojë TE Marre Kete Sfida.

  1. Ju Mund te kurseni Kohei DHE bod vojvoda Blere Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  2. Ju Mund te zëvendësojë detyrave nga automatizimi konsumojnë manuálny Kohei me Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  3. Ju Mund te analizuar aktivitetin tuaj TE biznesit ma raporte TE statistikave te detajuara SE Oferta Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  4. Ju Mund te ndërtuar vendimet e biznesit tuaj NIE KöHÉM reale informacion te Šakti ofruar nga Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  5. Ju Mund te menaxhuar NIE mënyrë efikase Shuma pajisje hardware si tlačiareň biletave, sirtar te Holla, telefona Ekran (pol), Ekran dotyk, lexues čiarového kódu (bar kodi Skaner) me ngritjen e Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  6. Ju Mund te Te përfitojnë nga sistemi neoddeliteľnou ma zyrat e para DHE mbrapa i Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  7. Ju Mund te Arka agjërojë përvojën e konsumatorit DHE te Jape shërbimin mi Te Mire vojvoda përdorur Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  8. Ju Mund te veçuar detyrat e punonjësit tuaj na te zvogëluar mashtrimit Vojvoda zbatuar parametre e sigurisë te Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  9. Ju Mund te Lene hotelin tuaj vojvoda punuar NEN Kontroll me Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.
  10. Ju Mund te personalizoni dizajnin përballueshme i Abacre Hotel Management System zgjidhje te biznesit.

Bleja Tani!

Stiahnite si 30-ditor verzii te ploty me Tipar gjyq ( 6.30 MB)
Shiko Počúvajte e karakteristika te Medha
Lite vs Standard vs licencave profesionale funksion të matricës

Gjuhë
Shqip , Afrikaans , Shqiptar , Arabisht , Armenian , Azerbajxhanisht , Basque , Belarusian , Bengali , Boshnjak , Bullgare , Katalonje , Cebuano , Kinezisht (E thjeshtuar) , Kinezisht (Tradicionale) , Kroate , Çeke , Danish , Holandisht , Esperanto , Estonian , Tagalogisht , Finlandisht , Frëngjisht , Galician , Gjeorgjisë , Gjermanisht , Greke , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Hebraisht , Hindi , Hmong , Hungarian , Islandisht , Igbo , Indonesian , Irlandez , Italisht , Japanese , Javanese , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Letonisht , Lituanisht , Maqedonisë , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norvegjeze , Persian , Polonisht , Portugalisht , Punjabi , Rumune , Ruská , Serbe , Sllovak , Slloven , Somali , Spanjisht , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainian , Urdu , Vietnamci , Welsh , Yiddish , Yoruba , Zulu

See also:
Ocenenie
Rreth nesh
Buy it
Shkarkime

What people are saying:
"For years we used one MS DOS restaurant POS system until we finally found a good Windows-based replacement: Abacre Restaurant Point of Sale. I compared it with many other programs and I stopped on ARPOS, because it's well-done and well-priced. So we bought touch screen monitors, new computers and ARPOS. The change from the old MS DOS system into new Windows-based system was dramatic: in ARPOS we use images for menu items for faster navigation, reports are amazing and the program itself is quite configurable and handy. Since that time I am a definitive fan of ARPOS and I recommend it to my business friends."

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lexo më shumë

Major clients:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Lexo më shumë