Abacre Limited Nie do te lír trurin tuaj vojvoda e Berie softvér tón zgjuar

Pa pages newsletter

Subsribe na informačné kanály RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Partnerský mňa nie DHE na te Marre 5% NGA rishitur vojvoda Berie NJE Lidhem TE thjeshtë NIE faqen tón!

 

Abacre Hotel Management System - Karakteristikat kryesore
Abacre Hotel Management System

Te arritur kontrollin e plot ma Kete gjeneratën e ardhshme te menaxhimit Te hotel softvér.
Stiahnite si 30-ditor verzii te ploty me Tipar gjyq ( 6.30 MB)
Lite vs štandardu vs licencave profesionál funksion te matice
Top 10 Arsyet na te Blere Abacre Hotel Management System

Softvér te Vert ndërkombëtare:

 • Ai mbështet cilësimet e ndryshme tatimore DHE formatet e monedhës. Ajo Mund te auto mbushur cilësimet ngarkesat za Vendeta e përbashkëta DHE thekson / Province.
 • Është e mundúroch te LEHTO TE përkthehet softvér NIE gjuhë TE tjera ma përkthim te thjeshtë te súbor teksti NIE gjuhën .

Funon me te gjitha Printer, mbathje te Holla DHE shufrat (Trégon linjës) vojvoda përdorur 3 METÓDA alternatíva:

 • Shoferët OPOS (shoferët OPOS mbështeten NGA te gjithë prodhuesit e Madhe Hardware: IBM, Epson, Samsung DHE Star Micronics DHE TE tjerët).
 • Shoferët e Windows.
 • Dërgimi komando direkt nëpërmjet porteve KOM

Rozšírené sigurisë DHE anti-mashtrimit mbrojtje:

 • Fotografi te bazës SA TE dhënave Jane TE koduar mi heslo.
 • Fotografi konfigurimit Jane te koduara.
 • Pune te ndryshme: admin, TURP, inventár Clerk blerjen menaxher ma Privilege TE ndryshme te qasjes.
 • Opsione te ndryshme shikimit, na shembull, buton tregojnë HiQ položky; VETEM Administratorët Mund te hiqni pika.

Rozšírené užívateľské rozhranie:

 • Mundësia na te zgjedhur tema te ndryshme ngjyra, tlačidlá sklon DHE panelet.
 • Plnohodnotný tastiera virtuale na te punuar mňa prekin ekranet.
 • 4 lloje te ndryshme TE pikëpamjeve za elementët e Menus DHE kategori: tlačidlá, ikony, lista DHE detajet.
 • Përshtatje e písma DHE ngjyra.

Fund aj Dites DHE Z-Out:

 • Shkruani Fillon Cash (me numërimin dialógové médií).
 • Pajtuar operación Cash sirtar. Është e mundúroch na te numëruar jo VETEM para, por Edhem Kontrolle DHE médiá te tjera. Është gjithashtu e mundúroch na te pajtuar sirtar TE Holla DISA tu gjatë ndërrimit.
 • Fund aj procesit TE Dites ma mundësi TE dhënave zálohovanie DHE TE eksportit TE dhënave Ditore TE bledne sa tretí inventarit softvér.
 • Z-Out Cash sirtar DHE raportet ma pakicë Z-Out Mbylle.

Ndërrimet:

 • Punëtorëve te Clock NIE DHE Clock Out.
 • Opsione te ndryshme, na shembull, automatikisht Oren NIE / Krušné jashtë NIE hyrje / odhlásenie.
 • Rýchle prihlásenie Duke përdorur punonjës shpullë Card apo punonjës Barkodi kartu.
 • Punëtorët Raport Kohei.

Inventár:

 • Mesatarja e Ponderuar, LIFO FIFO DHE METÓDA llogaritëse inventarit.
 • Artikuj mi përbëra podpoložky.
 • Rregullimi fizike inventar

Blerja:

 • Urdhrat e blerjes.
 • Merre kupónu.
 • Kthehu kupónu.

Mund te punojnë NIE rrjet:

 • Është e mundúroch te përcaktohet Štruktúra TE ndryshme te rrjetit, na shembull, dy kompjutera za urdhërat QE hyjnë, NJE kompjuter na TURP DHE NJE kompjuter za menaxherin.
 • Pajtuar komandën sirtar TE Holla do te mbyllet individualisht Cdo sirtar TE Holla DHE NIE fond TE procesit TE Dites do te mbyllë TE gjitha pracovných staníc barazuara.

Veprimet NIE urdhërat:

 • Vytlačiť Bill (prispôsobenie avancuar faturën, na shembull, kategori show, numrin e kopjeve te shtypura te faturës).
 • Merrni stránok (mbështet hyrjen METÓDA TE ndryshme TE pagesës NIE Te njëjtën KöHÉM na NJE qëllim).
 • Real-time Karte Kredity përpunimit .
 • Mënyrë Splitu.
 • Fshij výnos.
 • Kthejë Rendína (kjo është e mundúroch ma komandën pika Rimbursimi).
 • Zbritje (me mundësi na te zgjedhur NJE zbritje NGA lista te paracaktuara e zbritje).
 • Cakto Klienti (Baze te dhënash TE klientëve NIE ruajtur Edhem ma mundësitë na te kërkuar za klientin, shih urdhrat e kaluara klientit).
 • Cakto dorëzimit adresa.
 • Cakto modifikátory Pika.

Opsionet shtesë výnosov:

 • Filter urdhërat sipas statusit (TE HAPUR, Te mbyllura, pajtuar, DHE z-mbyllur).
 • Filter urdhërat z hľadiska NGA dát.
 • KERKO za urdhërat NGA klienti, TURP, pracovné stanice etj

Veprimet NIE artikuj:

 • Shto objekt vojvoda përdorur METÓDA te ndryshme: NGA Kodi prípravok Zerit osi čiarový kód, vojvoda përzgjedhje NGA lista e artikujve, nga skanimi automatík vojvoda përdorur lexues Čiarový kód (Skaner).
 • Çmimi Ndryshimi.
 • Rimbursim.
 • HiQ.

Mundësitë e zgjedhjes na artikuj:

 • Mbështet artikuj serializáciu (Sende me numru Serik).
 • Mbështet artikuj tatueshme DHE jo te tatueshme. Mundësia na te zgjedhur e taksave individuale na CDO odoslanie.
 • Mundësia na Te Te treguar Pyetni za dialogun Çmimi za sendet e dëshiruara.
 • Zeri foto / Ikony
 • Menaxhimi aj artikujve Flamur.

E-mail odosielateľa na te dërguar Poste elektroniky za klientët, shitësit osi te Punëtorëve.

Nastaviť te Plot te raporteve:

Shitjet

 • Shitjet nga Dita e
 • Shitjet nga Jave
 • Shitjet nga muaji
 • Shitjet nga tremujori
 • Shitjet sipas vetva
 • Shitjet ma ORE
 • Shitjet nga Dita e Javes
 • Shitjet sipas kategorive
 • Shitjet položka menu NGA
 • Shitjet nga arkëtari
 • Shitjet nga klienti
 • Shitjet nga METÓDA e pagesës

Tatimet

 • Mbledhur Taksa e shitjes

Z-Out

 • Z-Out Cash sirtar
 • Z-Out Close Shit ma pakicë

Te tjera

 • Journal
 • Zbritje
 • ORE e punëtorëve

Inventár

 • Inventár NIE Doré NGA položky
 • Inventár NIE Doré NGA inventár kategórie
 • Inventár NIE Doré NIE pikën kategórie

Marzhi aj fitimit

 • Marzhi aj fitimit NGA položky
 • Marzhi aj fitimit NGA položky kategórie

Stiahnite si 30-ditor verzii te ploty me Tipar gjyq ( 6.30 MB)
Lite vs štandardu vs licencave profesionál funksion te matice
Top 10 Arsyet na te Blere Abacre Hotel Management System

Gjuhë
Shqip , Afrikaans , Shqiptar , Arabisht , Arménsky , Azerbajxhanisht , Basque , Bieloruské , Bengálsky , Boshnjak , Bullgare , Katalonje , Cebuano , Kinezisht (E thjeshtuar) , Kinezisht (TRADICIONAL) , Kroa , Čaká , Danish , Holandisht , Esperanto , Estonian , Tagalogisht , Finlandisht , Frëngjisht , Galícijčina , Gjeorgjisë , Gjermanisht , Greko , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Hebraisht , Hindčina , Hmong , Hungarian , Islandisht , Igbo , Indonesian , Irlandez , Italisht , Japanese , Jávsky , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Letonisht , Lituanisht , Maqedonisë , Malajský , Maltese , Maori , Marathi , Mongolský , Nepali , Norvegjeze , Persian , Polonisht , Portugalisht , Punjabi , Rumuni , Ruská , Serba , Sllovak , Slloven , Somali , Spanjisht , Suahilisht , Suedisht , Tamil , Telugu , Thai , Turqisht , Ukrainian , Urdu , Vietnamisht , Welsh , Jidisht , Yoruba , Zulu

Shih gjithashtu:
Ocenenie
Rreth Nesh
Kúpiť
Shkarkime

Çfarë njerëz Jane vojvoda Then:
"Per Vite Kemi përdorur NJE MS DOS sistemin restorant POS Deri nie fondu gjeti NJE zëvendësim te mire Windows i bazuar: Abacre Pika Restorant e Shitjes. Aj krahasuar zjedol mi Shuma PROGRAM TE tjera DHE UNE u Ndala NIE Arpos, na shkak sebe është Berie Mire DHE te mire, aby som çmim. Pra, Kemi Blere ekranet ma prek, kompjutera te Reja DHE Arpos. Ndryshimi nga sistemi aj vjetër MS DOS-it NIE sistemin e ri te Windows bazuar ishte dramatika: Nie Arpos nie përdorim imazhe na položky menu na navigacion shpejtë, raportet Jane te mahnitshme DHE VETE programi është MJAFT konfigurovateľný DHE te dobishëm. QE nga Ajo KöHÉM une jam NJE tifoz përfundimtar TE Arpos DHE UNE rekomandoj zjedol za miqtë e mi te biznesit. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lexo ma Shuma

Klientët e Medha:
NASA,
Philips,
Siemens
Yahoo! Inc,
ZDNet

Lexo ma Shuma