Abacre Limited Kita bakal mbebasake otak dening nggawe kita pinter software

Free newsletter

Subsribe menyang feed RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate karo kita lan 5% saka reselling dening nggawe link prasaja kita situs!

 

Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Hotel Sistem
Abacre Hotel Management System

Entuk lengkap kontrol karo generasi sabanjuré hotel Manajemen piranti lunak.
Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,30 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik

Minangka hotel pemilik, sampeyan kudu ngadhepi tantangan ageng kompetisi ing hotel industri. Carane luwih apik gawe marem customer? Carane mbukak bisnis liyane luwih irit? Carane njupuk kaputusan paling apik? Bunder saka uneg-uneg gedhe. Abacre Hotel Sistem ngusulake sampeyan solusi kang bisa bantuan njupuk iki tantangan.

  1. Sampeyan bisa irit wektu lan dhuwit dening tuku Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  2. Sampeyan bisa ngganti manual wektu akeh tugas dening automation karo Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  3. Sampeyan bisa njelasno bisnis kegiatan dening rinci statistik laporan sing nawarake Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  4. Sampeyan bisa mbangun bisnis pancasan ing nyata-wektu informasi akurat nyediakake dening Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  5. Sampeyan bisa ngatur irit akeh piranti hardware kaya tiket printer, awis laci, baris tampilan (Pole), tutul layar, barcode maca (baris kode scanner) kanthi nyetel Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  6. Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka sistem integral karo ngarep lan mburi kantor saka Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  7. Sampeyan bisa checkout cepet pengalaman customer lan ngirim layanan luwih apik kanthi nggunakake Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  8. Sampeyan bisa misah pakaryan saka karyawan supaya ngurangi penipuan dening nglamar keamanan paramèter saka Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  9. Sampeyan bisa ninggalake Panjenengan hotel digunakake ing kontrol karo Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.
  10. Sampeyan bisa pribadhi desain terjangkau saka Abacre Hotel Sistem bisnis solusi.

Tuku Saiki!

Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,30 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik

Basa
Inggris , Afrikaans , Albanian , Arab , Armenian , Azerbaijani , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnian , Bulgaria , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Croatian , Czech , Danish , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipino , Finnish , Prancis , Galician , Georgian , German , Yunani , Gujarati , Haitian Creole , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungarian , Icelandic , Igbo , Indonesia , Irish , Italia , Japanese , Jawa , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Polish , Portuguese , Punjabi , Romanian , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanish , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainian , Urdu , Vietnamese , Welsh , Yiddish , Yoruba , Zulu

See also:
Awards
About us
Buy it
Downloads

What people are saying:
"For years we used one MS DOS restaurant POS system until we finally found a good Windows-based replacement: Abacre Restaurant Point of Sale. I compared it with many other programs and I stopped on ARPOS, because it's well-done and well-priced. So we bought touch screen monitors, new computers and ARPOS. The change from the old MS DOS system into new Windows-based system was dramatic: in ARPOS we use images for menu items for faster navigation, reports are amazing and the program itself is quite configurable and handy. Since that time I am a definitive fan of ARPOS and I recommend it to my business friends."

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Waca liyane

Major clients:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Waca liyane