Switching user asks to login twice in v2

General discussions about Abacre Restaurant Point of Sale
Post Reply
KevKha
Posts: 31
Joined: Sun Aug 28, 2005 8:09 am

Switching user asks to login twice in v2

Post by KevKha » Wed Sep 27, 2006 4:54 am

When switching user by using the "Log Off" button, the UI changes but the "Login" screen pops up again that means we have to login twice. Is this mornal behavior or bug?

Further testing, because the UI has changed so I thought it's ok then so I click "Cancel" (for not login the 2nd time), the program exits.

Further more testing, if I keep login the same user the "Login" keeps looping.

Abacre
Site Admin
Posts: 1201
Joined: Mon Jan 31, 2005 5:32 pm
Contact:

Post by Abacre » Wed Sep 27, 2006 7:44 am

On our computers "Login" screen pops up only once.
Kind regards,
Abacre Limited
http://www.abacre.com
support@abacre.com

KevKha
Posts: 31
Joined: Sun Aug 28, 2005 8:09 am

Post by KevKha » Tue Oct 10, 2006 9:24 am

Yes it's working as expected. I had to uninstall both v1 and v2 and just installed v2 and problem fixed.

Enhancement request: If we're already logged in and click the "Log Off" button to switch user but decide not do to so and click the "Cancel" button

Can you make it so it does not exit the Program from here?
Maybe a prompt "Do you want to exit the program" or something similar
If answer No then the "Login" window disappears but not the main program.

Thanks in advance

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests