Abacre Limited Mi fog felszabadítani az agyad azzal, hogy mi okos szoftver

Ingyenes Hírlevél

Subsribe az RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Legyen a partnerünk és kap 5% viszonteladó által, hogy egy egyszerű link az oldalunkra!

 

Abacre Pénztárgép
Abacre Cash Register

Való teljes vezérlés Ez a következő generációs pénztárgép szoftver!
Töltse le a teljes funkcionalitású 30 napos próbaverzió ( 6.15 MB)
Listájának megtekintése főbb jellemzői
Lite vs Standard vs Professional engedélyek funkció mátrix
Top 10 ok a vásárlásra Abacre Pénztárgép

Tökéletesen működik Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Cash Register

Abacre Pénztárgép egy új generációs pénztárgép szoftver Windows alá. Ez egy kedvező árú megoldás a legjellemzőbb pénztárgép műveleteket. A felhasználói felület gondosan optimalizált nagy sebességű bemenet az ügyfél megbízása és megelőzése gyakori hibákat. Úgy tervezték, segítségével több számítógépen, és tartalmazza a megbízható és biztonságos jogosultsági szintek.

Úgy működik, az összes általánosan használt hardver: érintőképernyők, POS nyomtatók, vezeték kijelzők (lengyelek), pénztárgép, vonalkód olvasó (vonalkód). Az elrendezés az ügyfél számlát testre szabható, és a programot lehet létrehozni bármilyen pénznemben, adók, és a szám formátumban. Kifizetések el lehet fogadni a készpénz, hitelkártya, vagy csekket.

A vezetők, van egy gazdag jelentések, amely megmutatja a teljes képet készpénzes műveletek: értékesítés adott időszakban, óra nagy terhelés, Z-Out, a legtöbb aktív dolgozók, fizetési módok és az automatikus adó számítások.

Egységesítésével a teljes értékesítési folyamat, a szoftver jobban fel tudja használni az alkalmazottak "időt és energiát, radikálisan javítja a forgalom és a profit.

Könnyen telepíthető és könnyen használható. Nagyon kedvező engedélyezés lehetővé teszi ezt a szoftvert kell használni bármilyen környezetben a kis egyetlen számítógépes kiskereskedelmi üzletekben a nagy kiskereskedelmi láncok több pénztár sávot.

Töltse le a teljes funkcionalitású 30 napos próbaverzió ( 6.15 MB)
Listájának megtekintése főbb jellemzői
Lite vs Standard vs Professional engedélyek funkció mátrix
Top 10 ok a vásárlásra Abacre Pénztárgép

Nyelvek
English , Afrikaans , Albán , Arabic , Örmény , Azerbajdzsáni , Baszk , Belorusz , Bengáli , Bosnyák , Bolgár , Katalán , Cebuano , Kínai (egyszerűsített) , Kínai (hagyományos) , Horvát , Cseh , Dán , Dutch , Eszperantó , Észt , Filippínó , Finn , French , Galíciai , Grúz , Német , Görög , Gudzsaráti , Haiti kreol , Hausza , Héber , Hindi , Hmong , Magyar , Izlandi , Igbó , Indonéz , Ír , Olasz , Japán , Jávai , Kannada , Khmer , Koreai , Lao , Lett , Litván , Macedón , Maláj , Máltai , Maori , Marathi , Mongol , Nepáli , Norvég , Perzsa , Lengyel , Portugál , Punjabi , Román , Orosz , Szerb , Szlovák , Szlovén , Szomáliai , Spanish , Szuahéli , Svéd , Tamil , Telugu , Thai , Török , Ukrán , Urdu , Vietnami , Welsh , Jiddis , Joruba , Zulu

Lásd még:
Díjak
Rólunk
Vásároljon
Letöltések

Mit mondanak az emberek:
"Évekig használtuk egy MS DOS étterem POS rendszer, míg végül találtam egy jó Windows-alapú csere: Abacre Étterem Point of Sale. Összehasonlítottam sok más program, és abbahagytam a artpos, mert jól sikerült, és jó árú. Így vettünk érintőképernyős monitorok, új számítógépek és artpos. A változás a régi MS DOS rendszert új Windows-alapú rendszer volt drámai: a artpos használjuk képek menüpontok gyorsabb navigáció, jelentések csodálatos és maga a program nagyon konfigurálható és praktikus. Azóta én vagyok a végleges rajongója artpos és én ajánlom, hogy az én dolgom a barátok. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Bővebben

Főbb ügyfelei:
NASA,
PHILIPS,
Siemens
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Bővebben